Školski sport i olimpijski pokret
Francuski likovni stilovi 2023./2024.
Natječaj je otvoren 24.11.2023.
Krajnji rok za predaju radova je 15. ožujka 2024. do 23:59 sati.

Rezultate natječaja objaviti ćemo 22. travnja 2024.

Više o natječaju pogledajte OVDJE.

Učenik

* Ako slika ima više autora, podatke o autorima poslati na e-mail: goran.jukic@skolski-sport.hr
* Podatak o izkaznici HŠSS-a NIJE obavezan, ali ako želite izraditi Iskaznicu kliknite OVDJE

Mentor

Škola

Ravnatelj/ica

Fotografija uratka

Nakon što zaprimimo vaš rad poslan poštom, kurirskom službom ili osobnom dostavom, na e-mail koji ste upisali prilikom prijave dobiti ćete potvrdu primitka vašeg rada.

Popunjavanjem Web obrasca dajete svoj pristanak da se radovi izlože na manifestacijama koje će organizirati provoditelji natječaja.

Srdačno vaš HŠSS!

* Potvrđujem da su osobni podaci koje upisujem istiniti te dajem ovlaštenje i suglasnost Hrvatskom školskom sportskom savezu, županijskim školskim sportskim savezima te školskom sportskom savezu Grada Zagreba da moje osobne podatke, fotografije i snimke može koristiti i objavljivati, te da s osobnim podacima koje sam ostavio u ovoj web formi, fotografijama i snimkama može raspolagati, njima se služiti te ih koristiti i obrađivati u svrhu za koju su prikupljeni, odnosno u svrhu koja je podudarna sa svrhom prikupljanja i s djelatnostima koje Hrvatski školski sportski savez obavlja. Klikom na gumb POHRANI potvrđujem da sam upoznat da se osobni podaci od strane Hrvatskog školskog sportskog saveza i drugih školskih sportskih saveza prikupljaju i obrađuju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i u skladu sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka.